Last minute Tunesië
Vergelijk Tunesië Last minutes

Last minute Tunesië bestemmingen

Tunesië heeft vele top-bestemmingen waar je een heerlijke vakantie kunt beleven. Ideaal voor een fijne zon, zee en strandvakantie. Hieronder lees je over enkele populaire last minute Tunesië bestemmingen.

Hammamet

Last minute Hammamet

Voor een goedkope last minute vakantie zit je in het Tunesische Hammamet prima. In deze bekende badplaats vind je alles wat je van een geslaagde reis mag verwachten. Het weer is er zalig, de stranden erg mooi en bovendien waan je je in een totaal andere wereld, zodat je vakantie ook nog avontuurlijk is.

In Hammamet vind je een aantal prachtige stranden, altijd met zand en geleidelijk aflopend, waardoor ze ook erg geschikt zijn voor een vakantie met kleine kinderen. Op het strand kun je niet alleen lekker zonnen, maar ook een ritje maken op een kameel of dromedaris, een hele belevenis!

Alle last minutes naar Hammamet vergelijken? Bekijk alle aanbiedingen en vind de goedkoopste last minute Hammamet eenvoudig online.

Port el Kantaoui

Last minute Port el Kantaoui

In het Tunesische Port el Kantaoui zul je een heerlijke last minute vakantie kunnen beleven. Deze moderne badplaats heeft een gezellige binnenstad die rondom de luxe, internationale jachthaven ligt. Hier kun je lekker op een terrasje van een drankje, de zon en het uitzicht genieten.

Maak in Port el Kantaoui eens een trip met een boot met glasbodem. Op die manier kun je 'hoog en droog' toch de onderwaterwereld van Tunesië met eigen ogen bewonderen. Een andere aanrader is het Vogelpark en als je van golf houdt zit je hier ook prima, je vindt hier namelijk een enorme golfbaan.

Sousse

Last minute Sousse

De Tunesische kustplaats Sousse is onder reizigers een geliefde bestemming voor een afwisselende last minute vakantie. In Sousse kun je genieten van veel zon, tal van culturele bezienswaardigheden, prachtig zandstrand en allerlei leuke, authentieke winkeltjes.

In de binnenstad van Sousse kun je heerlijk over de marktjes slenteren en de geuren van exotische kruiden opsnuiven. Breng in elk geval een bezoek aan de Grote Moskee en ga ook een kijkje nemen bij het Fort. Voor kinderen is er een leuk pretpark en ook de geleidelijk aflopende zandstranden zijn uitstekend geschikt voor kleine kinderen. Aan het strand kun je ook tal van watersporten beoefenen.

Alle last minutes naar Sousse vergelijken? Bekijk alle aanbiedingen en vind de goedkoopste last minute Sousse eenvoudig online.

Tunesië last minutes

Klik op de reisorganisatie logo's om de Tunesië last minutes te vergelijken!

Corendon Elmar Sunweb Skytours

Tunesië informatie

Vlag: Vlag Tunesië
Hoofdstad: Tunis
Inwoners: 10.074.951
Oppervlakte: 163.610 km2